CURSES DE COTXES CONDUITS PER DONES
El Poder
El Poder
icono de búsqueda de contenidos

A Viena es va celebrar ahir les primeres curses de cotxes amb dones al volant. Aquest event tant pioner va ser organitzat pel “Wienner Motorsportliche”. La cursa va tenir lloc a l’Avenida Prater i la distància que els cotxes van recòrrer van ser uns 2 quilòmetres.

8 jun 2018

L’anunci d’aquest event va despertar gran curiositat en els habitants de la ciutat i una gran quantitat de persones van assistir a una cursa molt peculiar ja que mai ningú havia vist cap aconteixement similar. Les curses estaven classificades pels centímetres cúbics que tenien els cotxes, i el número de categòries va ser dos, la carrera de 1100 centímetres cúbics (cm2) i la carrera de 1500 centímetres cúbics (cm2).

En primer lloc es va celebrar la cursa, en la qual competien els cotxes de menys centímetres cúbics, és a dir, els de 1100. Va ser una cursa força entretenida que va tenir diferents canvis de líders tot i que la distància era molt reduida. La classificació constava de tres competidores: Gisa Knadl, Grece Koffler i per últim Steffi Roland, aquesta última es va posar al capdavant de la cursa quan només faltaven 300 metres i va aconseguir aguantar la primera posició fins la linia de meta. Gisa Kandl va ser la subcampeona per culpa d’un error comés a falta de 300 metres, tot i així no quedà última. La última classificada va ser Grece Koffler, qui va començar molt fort posant-se en segona posició va acabar a tres segons de la segona posició.

Després de la primera cursa va venir la de 1500 cm2 on la classificació estava formada per: Pia Steidtner, Edit Whetchberg i Hilda Heinzhamer. Aquesta cursa també va tenir tres participants i també va ser entretinguda. En primer lloc va quedar Pia Steidnter, la conductora d’un Citröen va començar la cursa al capdavant i no va perdre la seva posició en cap moment. En segon lloc va quedar la conductora Edit Whetchberg, la conductora que també conduïa un Citröen va tenir certs problemes per no perdre la segona posició però que, tot i les dificultats, va aconseguir mantenir-la. En últim lloc va quedar la conductora Hilda Heinzhamer, tot i que va estar fins l’últim moment apretant per la segona posició no va poder quedar subcampiona.

Tots els espectadors van sortir molt contents de l’event ja que les curses van ser les dues molt entretingudes i intenses encara que curtes. S’espera que es celebrin actes semblants en el futur vistos els resultats.