Quin inici curs 
TEAMAR news
TEAMAR news 
icono de búsqueda de contenidos

 Quin inici curs 

Els equilibris per mantenir l’Associació, l’assistència als més vulnerables, la protecció de la salut de tots i la responsabilitat de l’entitat davant la comunitat són els nostres pilars en un any marcat per la covid-19.

Laia Cabré Ríos, Presidenta TEAMAR | 0 0


 Benvolgut associat, 

Quan gairebé 300 famílies ens conjurem per lluitar juntes pel futur dels nostres fills i familiars TEA, per aconseguir per a ells l’espai que els hi pertoca, no ens aturaran les incerteses d’un curs voluble, ple d’estadístiques estremidores. 

Hem vist com, entre els mesos entre març i agost, molts dels nostres socis no podien fer visites telemàtiques,  fos per criteri clínic o per causes socials. 

Nens i no tant nens, que s’aïllaven encara més o que treien la frustració i l’angoixa contra els que eren més propers. Aquestes famílies que no han pogut rebre el nostre suport durant aquests mesos són ara la nostra màxima prioritat i per això la gran majoria de socis segueixen fent les visites telemàticament, sacrificant-nos una mica més en favor d’aquells dels nostres que ara son més vulnerables que fa sis mesos.

Per això, hem pres les mesures de contenció següents:
-    Mínimes visites presencials a qui d’un altre manera no les pot fer.
-    Protegir els centres no permetent l‘accés als acompanyants o altres persones (mínima presencia de la junta o persones alienes a l’associació).
-    Separació dels centres de Masnou i Mataró, no compartint professionals.
-    Ús de mascaretes, distància, ventilació i neteja de mans, junt amb un increment de neteja de superfícies.
-    Solidaritat entre socis i responsabilitat de les famílies en el respecte de les normes.

I com ha quedat l’Associació? Ferida, però viva!! L’estiu ens ha deixar en una situació de tensió econòmica mai vista i per això cal refer-nos de la desfeta a que ens hem vist abocats aquest mesos, no només recuperant usuaris si no incloent-hi de nous. 

Però, les famílies de persones TEA sabem lluitar i seguir i, per tot i això seguim!!

En un any tant difícil tirem endavant nous projectes: el nou local a Mataró (Iluro 90, entrant per Llauder), el nou projecte de Lleure i la voluntat ferma d’ajudar als nostres joves, que no estudien ni treballen, amb petits projectes personalitzats que així ho permetin.

Des de l’orgull de pertànyer a una entitat com la nostra, us convido a col·laborar en la seva cura, en lluitar pel seu manteniment, cadascú des de les seves possibilitats, sense refusar la pròpia responsabilitat, en favor d’aquells que tant estimem.
Com dirien molts dels nostres, que la força us acompanyi!!!

 

 


.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
IDEA DEL RENACIMIENTO
https://press.parentesys.com/9782/
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/
FORMACIÓN SOCIOCULTURAL III
https://press.parentesys.com/13775/
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/