CÒCTEL DE VACUNES
 
icono de búsqueda de contenidos

CÒCTEL DE VACUNES

HI HA MOLTA CONFUSIÓ AMB QUINA VACUNA ESCOLLIR PER A LA SEGONA DOSI, AMB MILIONS DE PERSONES LA PRIMERA DOSI HA SIGUT D’ASTRAZENECA, I LA SEGONA?...

EQUIP BOTIFARRA | 4 jun 2021


La gent està preferint AstraZeneca ja que ha sigut la primera que s’han posat i a la majoria de persones no li han agafat trombosi. Tot i això el ministeri de sanitat prefereix la combinació amb la vacuna de Pfizer.

 

La comisió de salut pública va decidir administrar a quasi dos milions de persones de menys de seixanta anys, que van rebre la primera dosi d’AstraZeneca una segona de Pfizer. L’estudi que diu que es pot mesclar Pfizer i Astrazeneca ha sigut un estudi fet per l’Institut de Salut Carlos lll, què assegura que la combinació de vacunes és efectiva. Però la negativa de moltes comunitats obliga deixar una porta oberta: que els ciutadans que vulguen puguen escollir entre posar-se la segona dosi d’AstraZeneca o de Pfizer.

 

Hi ha desconcert en la societat respecte a la segona dosi de les vacunes. Esperem que sanitat aclare quina és la millor elecció per als ciutadans, si continuar amb AstraZeneca o canviar a Pfizer, provocant un “còctel” de vacunes.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
parentesys
https://www.parentesys.es/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/