CONCERT DE DANI MIQUEL I PURPURA PANSA
 
icono de búsqueda de contenidos

CONCERT DE DANI MIQUEL I PURPURA PANSA

Dani Miquel i Púrpura Pansa vindran a l’escola CEIP Segària a finals de Març.

ELS DIMONIS INFORMÀTICS | 12 mar 2021


El divendres 26 de març vindrà Dani Miquel, que cantarà a tot infantil. Primerament, acudiran primer curs d’infantil A,B i C, amb segon curs de d’infantil A i B. El concert durarà aproximadament 40 minuts. Després, aniran l’últim curs d’infantil A i B acompanyats del primer cicle de primària A i B.

 

Dani Miquel és un dolçainer i cantautor valencià de fama reconeguda. Toca diversos instruments tracionals, com la viola de roda i la dolçaina.

 

A més, hi ha un concert de Púrpura Pansa el pròxim dimecres 31 de març. Primerament anirà el segon cicle de primaria A i B, tot seguit anirà l’últim cicle de primaria A i B.

El concert durarà aproximadament 45 minuts.

 

Els 2 concerts s’estan donant amb l’especialista de música per reforçar la música que podrem gaudir als concerts.

 

Els dies 25, 26, 30 i 31 de març no es podrà estacionar cap vehicle dins del recinte escolar a causa dels concerts, ja que aquests seran en l’espai de estacionament del centre.

 

Púrpura Pansa es un grup de 4 integrants que toquen el saxofó, tots valencians, que aconsegueixen plasmar diverses tendències musicals de tot el món als seus concerts.

 

Els alumnes del CEIP Segària podrem escoltar cançons valencianes i passar una estona junts. Esperem que els concerts siguen divertits i tractarem de prendre les mesures contra la Covid-19, per poder gaudir de l’espectacle amb totes les mesures de seguretat a l’abast.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
¡OHAYOO NIHON!
https://press.parentesys.com/34924/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
Salon del Automovil de Ginebra
https://press.parentesys.com/728/
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/
Conócete a tí mismo
https://press.parentesys.com/802/