CONTAGIS I MORTS LA NOSTRA RESIDÈNCIA
 
icono de búsqueda de contenidos

CONTAGIS I MORTS LA NOSTRA RESIDÈNCIA

S’han produït molts contagis i morts a la residència de la nostra localitat, El Verger

GELO | 29 ene 2021


A la residencia d’ancians d’ El Verger han superat la primera onada de la pandèmia del COVID 19 sense contagis, però el passat 19 de desembre es va donar el primer cas a la residència. Després es viuria un terrible macro brot gegant. S’han aplegat a contagiar, segons les dades facilitades per aquest geriàtric, 104 del seus 107 residents, així com 38 treballadors que han estat en contacte amb les persones majors. La tragèdia ha sigut major, malauradament han mort 28 ancians i ancianes.

La dimensió dels contagis ha obligat a la Conselleria de Sanitat a intervindre en aquest centre. Equips sanitaris de l’hospital de la Marina Salut de Dènia es van traslladar a la residencia, que vivia moments tremendament crítics. Han estat en nivell intermedi fins el passat 20 de gener de el 2021. Esperem que remitisquen els contagis i la gent malalta sane quan abans perquè tot puga tornar a la normalitat quan abans millor.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/
La variable
https://press.parentesys.com/35960/
CREACCIONA NEWS->blog()
https://www.creacciona.com/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/