EL DIA DE HALLOWEEN
 
icono de búsqueda de contenidos

EL DIA DE HALLOWEEN

ELS ALUMNES DEL C.E.I.P. SEGÀRIA VAN PASSAR EL DIA DE HALLOWEEN DISFRESSATS VOLUNTARIAMENT AL CENTRE. DURANT EL CAP DE SETMANA VAN ARREPLEGAR LLEPOLIES PER LES CASES DEL POBLE. EL HALLOWEEN ÉS UNA FESTA D’ORIGEN ANGLÉS QUE HA ARRIBAT A QUASI TOT EL MÓN.

MACARRONS | 15 nov 2021


El dia 31 d’ octubre va començar la nit de “ Halloween”. La setmana passada va haver una xicoteta exposició i decoració relacionada amb aquets tema  a la classe d’art. Aquesta classe la donem en llengua anglesa. També ho vam celebrar al pati del centre amb disfresses de l’alumnat.

 

Halloween també és coneguda en Gran Bretanya com la  nit vespra  de Tots  Sants. ,Nit de les bruixes, dels morts vivents, que ha arribat al nostre país. És una celebració  que la joventut ha fet popular i que no pertany a la nostra cultura. Va començar al segle XIX.

 

Els xiquets i xiquetes la veuen com una activitat atractiva que els permet anar pel carrer amb distintes disfresses. Toquen les portes de les cases i demanen llepolies , caramels, xocolate i riuen molt corrent pel poble, quasi sense que ningú els sàpiga qui són. El veïnat del poble col·labora regalant dolços als nens i nenes.

 

Les carabasses de la tardor són els símbols de  Halloween. En la seua època va sorgir degut a que hi havia un excedent de carabasses en el país i que  eren més fàcil de tallar o buidar que altres verdures. Van ser utilitzades com a fanalets amb llumetes de ciris dins que acompanyaven per il·luminar el camí.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
Xtreme News
https://press.parentesys.com/30094/
El Hermes
https://press.parentesys.com/30401/
TODO SOBRE RUNNING
https://press.parentesys.com/839/
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/