EL VALENCIANISME CONTRA PETER LIM
 
icono de búsqueda de contenidos

EL VALENCIANISME CONTRA PETER LIM

L’AFICIÓ CONTRA EL MÀXIM ACCIONISTA DEL VALÈNCIA CF I LA GENT QUE HA DESIGNAT PER GESTIONAR EL CLUB. DISSABTE PASSAT EL PARTIT ES JUGAVA FORA DEL CAMP.

ELS CAGANERS | 26 may 2022


El passat dissabte 21 de maig a les 17:30 de la vesprada, la institució esportiva més important de la Comunitat Valenciana, el València CF, jugava l’últim partit de lliga contra el Ceta de Vigo. Però l’afició de Mestalla no tenia la ment posada en el partit, sinó en una protesta massiva que ha unificat a tots aquells i aquelles que senten amor per l’escut valencianista. Peter Lim ves-te’n i no tornes mai més!. Aquest és el crit unànim de l’afició davant la mala gestió del magnat singapurés i les persones que ha designat per dirigir-lo. Junts estan portant al club a la ruïna més absoluta.

A les 16:00 hores, milers de valencianistes agafaven lloc a l’avinguda de Suècia, fora de Mestalla, per acudir en massa a una manifestació contra la propietat del club. La manifestació va transcórrer sense cap incident significatiu. L’afició valencianista va demostrar a tot el món que sap manifestar allò que no desitja d’una manera pacífica. Quan va arribar l’hora del partit, l’afició es va quedar fora de l’estadi manifestant-se, amb diversos crits i càntics en contra d’una situació desgastada, què necessita un canvi urgent. Temes com la construcció del nou estadi (què no sabem si acabaran abans la Sagrada Família de Barcelona), les instal·lacions de Porxinos, la construcció del poliesportiu de Benicalap, la venta massiva de bons jugadors i la conseqüent baixada del nivell de l’equip, la nula inversió en millorar la plantilla, la mala gestió de l’indigne president del club Anil Murthy, la mala relació amb les entitats valencianes i el govern valencià, la destrucció de projectes esportius exitosos, etc...representen alguns dels motius pels qual l’afició cridava a una “LIM GO HOME”.

El descontent de l’afició havia augmentat dies abans de la manifestació per uns audios del president de Mériton, Anil Murthy, a uns empresaris durant un dinar. Un dels assistents al dinar va gravar les converses amb amb Anil i després, les va publicar el periòdic “Super Deporte” en la seua plana web. En aquests audios, el president parlava d’assumptes clau del club i com els abordava ell com a president. Aquests van ser una vergonya, qualsevol entitat seriosa afronta les coses d’una altra manera. Als audios, Anil parlava de com es burlava de les entitats valencianes donant-los llargues amb els compromissos del club, de la venta de Soler i Gayà (jugadors emblema del València), del màxim accionista Peter Lim (on deia que és un aficionat més i que no té ni idea de gestionar un club) i un llarg etc. Aquests audios van encendre a tothom; govern, partits polítics, entitats valencianes, aficionats, assalariats del club i jugadors quedaren avergonyits per les seues paraules.

La manifestació va ser una de les més grans i amb més gent de la història de la Comunitat Valenciana. La veu dels aficionats va anar acompanyada de nombroses pancartes amb missatges contra la propietat. Amb frases com: “Lim go home” (Lim ves-te’n a casa), “Lim out” (Lim fora), “Per la dignitat valencianista, Lim go home”, etc.

Amb això, el València CF va aconseguir guanyar el partit contra el Celta de Vigo i ha quedat en novena posició a la lliga espanyola. Una posició en la taula classificatòria que no fa honor al, fins fa poc temps, tercer club de futbol més important del país.

Aquesta gestió de Peter Lim ha demostrat ser molt perjudicial per al València CF. És obvi que les persones que ha designat per gestionar el club, no estan a l’altura. El deute del club no para d’augmentar i el descontent de tothom creix i creix paral·lelament al mal rendiment de l’equip. La redacció del periòdic ens unim al sentiment dels valencianistes, i cridem ben fort “LIM GO HOME!”.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/
La variable
https://press.parentesys.com/35960/
Music World
https://press.parentesys.com/47897/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/