ACTIVITATS PER FER EN DIES DE PLUJA
 
icono de búsqueda de contenidos

ACTIVITATS PER FER EN DIES DE PLUJA

FA TEMPS QUE NO VEIEM EL SOL, PER AIXÒ ANEM PROPOSAR-VOS ACTIVITATS PER FER ELS DIES DE PLUJA.

REDACCIÓ LA VEU DEL SEGÀRIA | 22 abr 2022


Una de les activitats més afamades per fer a casa són els jocs de taula com el monopoli, l’oca, els escacs, el parxís, qui és qui, el Rummi...Tan sols són uns pocs exemples, hi ha molts més. Els jocs de taula serveixen tant per divertir-se, com per relaxar-se amb amics, veïns i familiars.

També pots cuinar, pots fer postres com: pastissos, “brownies”, “cupcakes”, bescuits, galetes de xocolate, etc. També podem fer espaguetis, macarrons, macedònia de fruites (què es va fer molt al confinament), etc. A banda d’aprendre a cuinar també passes una  bona estona en família.

Hi ha gent que en dies de pluja veuen pel·lícules de diversos gèneres; de terror com la pel·lícula de “IT” o “Verónica”, de comèdia com “El dia del sí”, d’acció com les de l’univers Marvel, d’amor com “After”, d’aventures com “Peter Pan”, drames com “La casa Gussi”, de fantasia com “Luca” o musicals com “Canta 2”.

Si no vols quedar-te a casa, pots anar al centre comercial a veure alguna pel·lícula al cinema, comprar roba o passar el dia per allí. També pots dinar o sopar en restaurants com KFC, Pans and Company, Mc Donald’s, Burger King o Foster’s Hollywood.

Per últim, si no t’agrada ninguna de les anteriors, et proposem una estona de lectura. Hi han llibres d’acció, d’amor, de fantasia, fets que han ocorregut o fets que podrien passar en un futur.

Plou i no saps què fer, ací tens un recull d’activitats interessants i divertides per proposar en família. A gaudir.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/
Xtreme News
https://press.parentesys.com/30094/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/
DISCERE
https://press.parentesys.com/6628/