LLIGA D’HANDBOL AL CEIP SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

LLIGA D’HANDBOL AL CEIP SEGÀRIA

L’alumnat de 5é A han fet una lliga d’handbol en educació física

EQUIP ADORP | 12 mar 2021


L’handbol es va inventar al 1926, és un esport que es juga amb les mans i una pilota. Es juga en un camp rectangular, l’objectiu és desplaçar la pilota amb les mans fins la porteria del contrincant i marcar. L’equip que marca més gols al concloure el partit, que consta de trenta minuts, és el que resulta guanyador, també es pot donar un empat. Quan ambdós equips queden empatats, és fan penals de la línia de 7 metres fins que es desfà l’empat.

Les normes del joc són: No es pot agafar el baló amb les dues mans i fer més de tres passes sense botar el baló, no es pot trepitjar l’àrea de la porteria, excepte el porter, tampoc tocar la pilota amb els peus, ni botar la pilota amb les dues mans, seria doble.

L’alumnat de 5é A  férem una lliga d’handbol en educació física. Partírem la classe en quatre equips, aproximadament jugàvem cinc participants en cada equip. Jugàrem un equip contra l’altre i així fins que jugaven tots contra tots. Així, qui tenia més punts guanyava la lliga. Vicent Franqueza Robles, mestre de educació física, és qui va fer la lliga.

La lliga d’handbol ens va agradar moltíssim, esperem repetir una altra vegada. Sens va fer curta, per que volíem jugar més.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.


Gran notícia

publicada el ( 28 mar 2021 ) por Joan
Moltes gràcies per aquestes notícies, sobretot si son esportives, ja que amb la pandèmia el que ens fa més falta és menejar el cos, que també ajuda a previndre malalties.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Music World
https://press.parentesys.com/47897/
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/
OSCAR H CABALLERO MUSIC
https://shop.oscarhcaballero.com/
MORDISCO
https://press.parentesys.com/27480/
NotiCoba
https://press.parentesys.com/21001/