EXPOSICIÓ DE 5éA AL CEIP SEGÀRIA
 
icono de búsqueda de contenidos

EXPOSICIÓ DE 5éA AL CEIP SEGÀRIA

Els passats 17 i 18 de març, els alumnes de 5A van fer una exposició a tota l’escola.

ELS DIMONIS INFORMÀTICS | 26 mar 2021


Els alumnes de 5A començàrem a fer un projecte a principis de la segona avaluació. El treball consistia en quatre maquetes de diferents temes relacionats amb ciències socials i ciències naturals que havíem d’exposar a tota l’escola, dividint els continguts entre els quatre equips que tenim a l’aula. Començarem buscant un contingut i veient-lo a classe, tot seguit elaboràrem una maqueta per donar suport a l’exposició. A més, buscàrem els materials per a crear-la. I finalment, la pintàrem i decoràrem. Tot seguit seleccionàrem la informació sobre el tema que corresponia a cada grup i el repartiren en quatre o cinc veus del discurs. Cada membre de l’equip tenia un fragment de la informació que posteriorment exposaríem. Per últim férem simulacres a classe, exactament sis, abans de l’exposició.

 

 

Finalment, els dies 17 i 18 de març va començar l’exposició a tota l’escola. Tots els cursos d’infantil i primària acudiren a veure-la.

 

Tant els alumnes com els mestres, van felicitar-nos pel treball que havíem fet. Després d’un dia i mig d’exposicions contínues, els alumnes de 5A rebérem el nostre premi, temps lliure durant dos hores que restaven del dijous, escollírem jugar a cementeri i a futbol.

L’exposició de 5A va ser tot un èxit. Esperem que els alumnes de tota l’escola aprengueren moltes coses. Per a nosaltres va ser tot un plaer exposar-los el que havíem aprés.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
TODO SOBRE RUNNING
https://press.parentesys.com/839/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/
Salon del Automovil de Ginebra
https://press.parentesys.com/728/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
La variable
https://press.parentesys.com/35960/