ERUPCIONA UN VOLCÀ A LES ILLES CANÀRIES
 
icono de búsqueda de contenidos

ERUPCIONA UN VOLCÀ A LES ILLES CANÀRIES

FA DUES SETMANES, A LA PALMA DE GRAN CANÀRIA, VA ERUPCIONAR UN VOLCÀ

HOT DOG | 8 oct 2021


Dures imatges ens arriben de les illes Canàries. Segon les notícies, fa quatre dies la lava va arribar a la costa.

Quan la lava arriba a l’aigua fa una reacció química, aquesta dóna com a resultat diòxid de sofre, el qual si arriba a nivells molt alts pot irritar els pulmons, cremar els ulls i intoxicar la pell.

Quan va erupcionar va eixir lava i va destruir moltes vivendes, hotels, xalets, etc...Altres són les anomenades “cases milacre” perquè no són esfondrades per la lava. Hi ha moltes persones que estan sense casa i es diu que d'ací molt poquet es cremaran cultius de plàtans. La gent amb animals està preocupadíssima per la salut d’aquests.

Els desastres no cessen, les cases, els cultius i la lava que arriba al mar. Però està arribant ajuda provinent de la capital del país per tractar de parar la crisi. Estan arribant productes d’higiene, menjar i roba. La situació és caòtica, a l’aeroport la gent tira un colxó al sòl i dorm allí perquè no té casa on poder fer-ho.

La lava també està bloquejant carreteres i tot el que està al seu voltant, ja té una longitud de més de 24 quilòmetres de llarg i un quilòmetre d’ample. El govern ha donat 5,5 milions d’euros per tal d'ajudar a eixir de la greu situació.

Esperem que quan abans acabe la greu crisi i els habitants de l'illa puguen tornar a la normalitat.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
VTC News
https://press.parentesys.com/2883/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
Quantum computing SPanish Association in INformatics
https://press.parentesys.com/50503/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/