FREDDIE MERCURY
 
icono de búsqueda de contenidos

FREDDIE MERCURY

BIOGRAFIA DE FREDDIE MERCURY, UNS DELS MILLORS CANTANTS DE LA HISTÒRIA DE LA MÚSICA

ALIPAPES | 29 ene 2022


Farrokh Bulsara més conegut com Freddie Mercury, va nàixer el 5 de setembre del 1946, en Stone Town (Zanzíbar), i va morir el 24 de novembre del 1991 en Kensington (London) de SIDA. Freddie Mercury va tindre 3 germans: Mary Austin, Jem  Hutton, i Kashmira Bulsara i els seus pares són : Bomi Bulsara i Jem Bulsara.

Freddie Mercury va estudiar la seua carrera entre els anys 1964 i 1969, va estudiar a la universitat Erwin Art College. A més, Mercury va tindre gran èxits, per exemple va actuar per al saló de la Fama del Rock&Roll al Regne Unit.

Freddie Mercury també va guanyar molts premis con el NME al Cabró de l’any al 1977, i un any després de morir al 1992, va guanyar un premi per la seua contribució a la música.

El concert més important de Freddie va ser en el Live Aid Wembley, on els 21 minuts que van estar la banda Queen sobre l’escenari  van ser els més importants per a Freddie Mercury i la seua banda. Aquest concert és va retransmetre el 1985. L’últim concert de Freddie Mercury va a ser el 9 d'agost del 1996 on va interpretar la cançó "We are the Champions" davant de més de 120.000 persones.

El secret de la seua prodigiosa veu sempre ha sigut un dels enigmes més grans a nivell musical. La seua mitja vocal era de 117.3 Hz, una xifra quasi inigualable d'acord amb prestigiosos experts en logopèdia.

A diferència d'altres cantants, Freddie no produïa els seus tons des de la vibració de les seues cordes vocals, sinó de les cordes ventriculars, anomenades també cordes vocals falses, una tècnica usada pels músics clàssics. En aquella època ell, els integrants de la banda i els experts en música pensàven que era degut a la col·locació un tant peculiar de les seues dents, res més lluny de la realitat.

Hi ha un estudi al respecte què ens diu que la seua veu donava la sensació de produir sons de vibrato irregular amb tons variats. Les seues cordes vocals eren extraordinàries; vibraven més que les de la resta. La cançó "Don't stop me now" és un clar exemple d'aquesta fita.

Hi ha persones que no saben interpretar correctament la vida sense música. La música ens ajuda a interpretar la realitat i ens acompanya allà on anem. Inclús variem d'estils musicals en base al nostre estat d'ànim en la nostra vida quotidiana. Volem donar les gràcies a Freddie Mercury per entrar a formar part d'aquesta banda de rock and roll, i contribuir a repartir felicitat i grans melodies als milions i milions de persones que al llarg de la nostra vida em tingut l'oportunitat de gaudir amb les seues cançons.

Nosaltres tenim 11 anys i coneixem moltes de les seues composicions més conegudes com: "We are the champions", "We will rock you", "Radio ga ga", " Bohemian Rhapsody" o "Another one bites the dust". Gràcies per tot geni!.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
El Hermes
https://press.parentesys.com/30401/
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/
Xtreme News
https://press.parentesys.com/30094/