LEWIS HAMILTON
 
icono de búsqueda de contenidos

LEWIS HAMILTON

LEWIS HAMILTON TÉ L’OPORTUNITAT DE CONVERTIR-SE EN EL PILOT AMB MÉS TÍTOLS DE LA HISTÒRIA DE LA FÓRMULA 1

EQUIP PIKAXU | 30 may 2021


Lewis Cari Davidson Hamilton va nàixer al Regne Unit, el 7 de gener de 1987. És un pilot britànic d'automobilisme. McLaren i Mercedes el van contractar al programa de joves pilots de McLaren. Després de guanyar alguns campionats com la Renault  2.0 britànica, la Fórmula 3 Euro Series i la GP2 series, va començar a córrer per a McLaren en Fórmula 1 l’any 2007. Just en aquest any es va disputar el mundial amb el corredor espanyol Fernando Alonso. Mundial que finalment, per una errada de McLaren, va guanyar Kimi Räikkönen amb l’escuderia Ferrari.

 

En Formula 1, del 2007 al 2012 va ser el pilot de McLaren Mercedes, amb ells va ser campió l’any 2008 i subcampió l’any 2007. A partir de 2013 es va convertir en pilot de Mercedes, resultant campió els anys 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 i 2020.

 

Hamilton ha igualat el rècord de 7 títols de l’alemany Michael Schumacher. Ha aconseguit més de 90 victòries en grans premis al llarg de la seva carrera en formula 1, sent qui més victòries té, i superant a Michael Schumacher que tenia el rècord amb 91 victòries. Hamilton es va convertir en el pilot més jove en guanyar el títol de formula 1 als 23 anys.

 

Li desitgem tota la sort als corredors espanyols Fernando Alonso i Carlos Sainz Jr. en aquesta temporada. I ens trobem expectants davant el que farà el pilot britànic, anirem informant.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/
PENSAMIENTO SOCIAL
https://press.parentesys.com/3562/
parentesys
https://www.parentesys.es/