SALVATGE AGRESSIÓ A FRANÇA
 
icono de búsqueda de contenidos

SALVATGE AGRESSIÓ A FRANÇA

Un grup de joves agredeixen amb barres de ferro i altres armes a un xic de 15 anys

ELS GEGANTS DE PEDRA | 29 ene 2021


La víctima, que va patir greus ferides per els brutals atacants, va ser traslladat d’urgència al hospital on va ser operat i es troba en coma. La policia busca els atacants, un grup de joves sospitosos de vandalisme als carrers.

Yuriy, la víctima, estava amb uns amics en la localitat de Beaugrenelle, després de classe, entre les 17.00 i les 18.00 hores de la vesprada, van arribar un grup de persones que estava buscant a joves del veïnat buscant gresca. Quan Yuriy va tractar de córrer, es va caure a terra i allí el van colpejar, ha relatat Pedro, cosí de la víctima. Aquest va ingressar en estat greu en  l'Hospital de Necker en París i es troba en coma induït, segons ha confirmat la família al mitjà de comunicació francès anomenat Actu. Allí va ser operat i ara es troba en la unitat de vigilància intensiva. La família ha revelat que, després de la operació, la vida de Yuriy ja no corre perill.

Els actes de vandalisme continuen assetjant a la societat. Hi ha persones que requereixen de saber comportar-se en públic i d’una millor educació cívica.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/
NotiCoba
https://press.parentesys.com/21001/
Mi Periódico Digital
https://press.parentesys.com/1/