JAMES WEBB, EL TELESCOPI ESPACIAL MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA.
 
icono de búsqueda de contenidos

JAMES WEBB, EL TELESCOPI ESPACIAL MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA.

EL TELESCOPI ESPACIAL JAMES WEBB HA ARRIBAT A LA GUAIANA FRANÇESA, DES D’ON SERÀ LLANÇAT EL PROPER MES DE DESEMBRE.

HOT DOG | 14 nov 2021


El telescopi James Webb s’utilitzarà per analitzar les primeres estreles, les galàxies que es van formar als inicis de l’univers, etc.

La data del llançament serà el pròxim 18 de desembre i pareix ser que aquesta vegada no tornaran a retardar el llançament

El telescopi ja ha arribat al port de Pariabaco, en la guaiana francesa, des d’on iniciarà la seua aventura espacial. Ara, l’agencia espacial Europea (ESA) i la NASA estan preparant la missió per al seu llançament en el coet “Arianne 5” al desembre.

Aquest pròxim gran observatori de ciència espacial està fet amb l’objectiu de resoldre preguntes sense resposta sobre l’univers, anar un pas més enllà per ampliar els coneixements sobre els orígens de la formació de les estreles i planetes, fins i tot el naixement de les primeres galàxies.

El telescopi pesa sis tones i les seues dimensions quan està plegat són de 10,5 metres d'alt i 4,5 metres d'ample. Es va traslladar en un contenidor de 30 metres de llarg, una missió excepcional per traslladar-lo al lloc de llançament. En l’enlairament participen més de cent especialistes, treballaran per separat amb el telescopi i el vehicle de llançament. D'aquesta manera s'asseguren que no patisca danys durant la trajectòria i mantinga el bon estat de funcionament.

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Aquatic World
https://press.parentesys.com/3402/
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/
IDEA DEL RENACIMIENTO
https://press.parentesys.com/9782/