El Tricicle compra el Teatre Nacional de Catalunya
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

El Tricicle compra el Teatre Nacional de Catalunya

Marta Cots | 16 dic 2019


 

Els humoristes catalans Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir fundadors del Tricicle, formalitzen la compra -després d'un any intentant-ho- del Teatre Nacional de Catalunya de la ciutat de Barcelona pel preu de 4 milions d'euros. La raó de ser de la compra, és que la companyia vol remodelar l'espai i oferir una zona que sigui museu i una altra part per fer espectacles.

 

Després d'un any de negociacions entre el conjunt i la Generalitat de Catalunya, aquesta última ha decidit acceptar la proposta dels actors i que el Teatre Nacional de Catalunya passi a ser propietat dels humoristes. La institució ha anunciat a través d'un comunicat de premsa que ha acceptat l'oferta del Tricicle, justificant que els 4 milions d'euros els destinarà a la formació d'escoles per a joves que es vulguin dedicar a la interpretació.


La Generalitat de Catalunya també ha notificat que les escoles d'artistes estaran situades a la capital catalana i que les obres començaran el març del 2020 i està previst que s'acabin el 2025. Els centres obriran les portes a tots aquells estudiants que es vulguin dedicar a la interpretació; s'impartiran cursos per a la formació d'actors professionals, teatre per joves i cursos complementaris.

 

Pel que fa al Teatre Nacional de Catalunya, els nous propietaris volen començar les obres com més aviat millor, tenen previst que s'iniciïn a principis de gener del 2020 i que finalitzin el setembre del mateix any, amb la fita que el públic pugui gaudir de la seva nova actuació D'on no n'hi ha, no en raja a les instal·lacions remodelades i que a més, al sortir de l'espectacle puguin visitar l'espai convertit en museu sobre la trajectòria professional dels tres humoristes catalans.

Temas relacionados:

el tricicle

teatre nacional de catalunya

generalitat de catalunya

barcelona

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
OSCAR H CABALLERO MUSIC
https://shop.oscarhcaballero.com/
Genetics UCE
https://press.parentesys.com/49685/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/
ANTONIO ESCOHOTADO
https://press.parentesys.com/256/
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/