J.K. Rowling veu com cauen en picat les vendes de Harry Potter i es retira
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

J.K. Rowling veu com cauen en picat les vendes de Harry Potter i es retira

Marta Cots | 16 dic 2019


 

El nou llibre de Harry Potter El nou món d'en Harry de l'escriptora mundialment coneguda, J.K. Rowling, la destrona com a l'autora en vendre més còpies d'un llibre, durant el primer mes després de la seva publicació i li passa per davant Erika Leonard Mitchell.

 

El passat mes de novembre, va sortir a la venda la vuitena novel·la de Harry Potter titulada El nou món d'en Harry. Amb aquesta, es tanca la saga de llibres mundialment coneguda que va començar l'any 1997. Les aventures d'en Harry Potter, Hermione Granger i Ronald Weasley arribaven a la seva fi. Per part dels admiradors de les novel·les de J.K. Rowling, les expectatives pel que fa a l'última entrega, eren molt altes. Un mes després de la sortida a la venda, l'Institut de Literatura Mundial aquest matí ha fet públiques les dades sobre el total de còpies venudes des de la seva publicació a escala mundial i El nou món d'en Harry passa a ser el llibre menys venut de tota la saga de Harry Potter, amb una diferència de 2 milions de còpies menys venudes arreu del món, respecte a l'entrega del llibre anterior Harry Potter i les relíquies de la Mort.


Aquest fet destrona a J.K. Rowling com a l'escriptora en vendre més còpies d'un llibre a escala mundial, durant el primer mes d'haver estat publicat i li passa per davant l'escriptora Erika Leonard Mitchell – l'autora de 50 Sombras de Grey- amb la seva nova novel·la Miss i Míster que ha aconseguit una xifra rècord de 7 milions de vendes en un sol mes.


La confirmació per part de l'Institut de Literatura Mundial de la baixada de vendes, provoca que 83 llibreries renunciïn a rebre més còpies del llibre El nou món d'en Harry. Amb tot, J.K. Rowling ha decidit retirar-se com escriptora, així ho ha expressat a través d'un comunicat oficial.




 

Temas relacionados:

harry potter

j.k. rowling

novel·les

saga

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
PENSAMIENTO SOCIAL
https://press.parentesys.com/3562/
TODO SOBRE RUNNING
https://press.parentesys.com/839/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
Noches de jardín
https://www.revistanochesdejardin.com/
ElGanchoSocial
https://press.parentesys.com/49170/