Instagram suprimirà els 'likes'
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

Instagram suprimirà els 'likes'

Mariona Royo Tacias | 17 dic 2019


A nivell mundial, gran quantitat de gent es veu afectada emocionalment per la quantitat de ‘likes’ que poden rebre en el contingut publicat.

Actualment, a Instagram s’hi afegeixen cada cop més joves, e inclús nens/es que valoren o donen més prestigi al seu entorn segons els ‘me gusta’ o comentaris que obtingui ‘x’ persona. Per això, Instagram veu apropiat suprimir els ‘likes’, per tal de no generar un control constant per rebre més o menys feedback, per tal de publicar allò que realment vingui de gust, sense pensar amb els ‘likes’ segons el contingut que es pugui arribar a publicar.

Instagram, també s’assegura d’anul·lar d’una vegada per totes, els ‘likes’ que molts usuaris compren a través d’altres aplicacions.

Aquest nou programa s’anirà afegint de manera progressiva a tots els països, ja que es tracta de un “problema” mundial. Han començat amb Brasil, Holanda i Portugal, i el resultat ha sigut positiu. “Es tracta d’un gran canvi per Instagram, i els primers resultats han sigut exitosos. Seguirem cap endavant amb aquest nou projecte”, segons el propietari d’Instagram.

A les publicacions es seguirà posant ‘me gusta’ però ja no sortirà la quantitat, sinó que apareixerà de la següent manera: “Sara Rius i altres”, per exemple. I sortirà en el mateix lloc d’on apareixen els ‘likes’ actualment.

Els ‘influencers’, amb aquesta nova mesura es poden veure afectats, ja que es guanyen la vida realitzant col·laboracions amb gran marques. Les marques es fixen i tenen en compte la quantitat de ‘likes’ que obtenen com a personatges públics, ja que es tracte d’una informació molt valuosa per ells.

Aquesta mesura es troba en estat de proba i queda per veure si realment Instagram eliminarà els ‘likes’ de forma fixe.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
La Segunda Guerra Mundial
https://press.parentesys.com/57403/
Mi Periódico Digital
https://press.parentesys.com/1/
La variable
https://press.parentesys.com/35960/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/