Les xarxes socials exerceixen un gran poder en el nostre dia a dia
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

Les xarxes socials exerceixen un gran poder en el nostre dia a dia

Mariona Royo Tacias | 16 dic 2019


Les xarxes socials son un “boom” actual en la societat. Controlen gran quantitat d’informació i tenen un gran poder econòmic.

L’empresa Good life, ha creat una aplicació per realitzar un estudi sobre l’ús del telèfon mòbil. Aquesta empresa, pretén recopilar un sèrie de dades i verificar que un gran percentatge a nivell mundial, el telèfon l’utilitza per connectar-se al WhatsApp o a Instagram.

El departament de Recursos Humans de l’empresa, ha enviat la petició de poder assistir a l’Escola Universitària Formatic Barcelona i a Blanquerna, per tal de poder realitzar l’estudi a tots aquells joves que vulguin participar de forma voluntària. Els alumnes voluntaris, se’ls hi demanarà que facilitin les seves dades per tal d’obtenir un control i un resultat del seu moviment amb el telèfon mòbil.

Aquesta aplicació, estudiarà el moment de rebre una notificació i el temps que transcorre en visualitzar-se. També guardarà la quantitat de vegades que desbloquegen el mòbil i per a què. Amb aquests resultats, també veurem fins a quin punt l’ús del telèfon mòbil s’utilitza com a tal o com a tot allò que pot comportar, des de aplicacions, jocs, etc. 

L’estudi es realitzarà a finals d’aquest més, per tal de començar un projecte de com no dependre tant del telèfon mòbil.

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Noticias La Hontanilla
https://press.parentesys.com/19930/
Las revoluciones de la edad moderna
https://press.parentesys.com/45286/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/
IDEA DEL RENACIMIENTO
https://press.parentesys.com/9782/
DEMO PARENTESYS Press
https://demo.parentesys.com/