Manifestació a favor del reciclatge
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

Manifestació a favor del reciclatge

Mariona Romano | 5 dic 2019


 

L'1 de desembre es va iniciar una manifestació a favor del reciclatge a les 10.00 del matí que dóna inicia a la Diagonal-Jardinets de Gracia fins a la plaça de Catalunya.

 

Era l’1 de desembre de 2019 quan es va iniciar una manifestació per la lluita del reciclatge. Tot va començar a les 10.00 del matí a la Diagonal amb Jardinets de Gràcia, milers de persones concentrades per expressar la força que es necessita per poder lluitar a favor del reciclatge.

 

Actualment tothom ha de posar de la seva part per poder tenir un planeta millor, i corregir el medi ambient i el canvi climàtic. La manifestació es realitzava amb el lema d "Entre tots podem millorar aportant el nostre granet de sorra". L'acte seguia a les 12.00 quan tots els participants anaven caminant per Passeig de Gràcia, direcció plaça de Catalunya. Hi havia persones de totes les edats, d'entre 15 i 60 anys amb pancartes escrites on expressaven tot allò que hauríem de aconseguir entre tots per poder tenir un planeta millor. En aquestes pancartes hi havia també informació sobre la contaminació que hi ha actualment pel fet de no reciclar. Algunes de les dades que es podien llegir eren les següents: "Emergència climàtica", "There is no planet B", "Hay más plástico que sentido común".

 

Tota aquesta concentració de cartells anava acompanyada amb crits de tots els assistents de la manifestació. Crits d'eufòria per expressar tot el que necessita el nostre planeta, també eren crits per donar veu a tots els problemes que hi ha amb relació al reciclatge i d'aquesta manera que totes aquelles persones que no reciclin, que ho comencin a fer.

 

A les 13.00 ja van arribar tots a plaça de Catalunya i allà continuaven amb els crits i moviments dels cartells que portaven. Alguns dels crits que s'escoltaven més eren els següents: "Entre tots ho podem fer", "Ens estem carregant el planeta".

 

La manifestació donava per acabada al voltant de les 14.40 a plaça de Catalunya, amb cares de motivació i orgull al veure que molta de la gent que els veia s'introduïa a l'acte, i per tant amb moltes esperances de poder millorar el planeta.

Temas relacionados:

manifestació

reciclatge

diagonal

plaça de catalunya

canvi climàtic

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
News of the Water
https://press.parentesys.com/3812/
NotiCoba
https://press.parentesys.com/21001/
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/
Xtreme News
https://press.parentesys.com/30094/