Dures revelacions de Michael Kostel durant la presentació del seu nou llibre
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Dures revelacions de Michael Kostel durant la presentació del seu nou llibre

El dilluns passat durant la presentació del seu nou llibre "Michael Kostel - La Biografía", el ex-corredor d?esquí de la Copa del Món va sorprendre a tota la seva audiència al desvelar les amenaces rebudes per la seva família durant el 2010.

Oriol Llauradó | 16 dic 2019


El dilluns passat durant la presentació del seu nou llibre “Michael Kostel – La Biografía”, el ex-corredor d’esquí de la Copa del Món va sorprendre a tota la seva audiència al desvelar les amenaces rebudes per la seva família durant el 2010.

"Tota la nostra família vam haver de conviure junts a casa i ser custodiats per guardaespatlles. Estàvem realment a la vora de la desesperació"

Tot va començar al 2010 quan el competidor Martin Hirscher va acusar-lo d’haver-li arravatat la victòria en la final de Zagreb (Croàcia) i tres dies després a Adelboden (Suïssa). Per aquell llavors, el ex-corredor ja acumulava més de 8 títols de campió del mon amb només 22 anys d’edat.

El corredor croata va acusar al campió d’haver realitzat un moviment antiesportiu durant la baixada, conegut com “Einfädler”. Per resoldre aquesta acusació, la federació internacional d’esquí, FSI, va revisar els vídeos de la baixada varis cops però no van arribar a detectar cap tipus de moviment il·legal en els moviments dels esquís del Marcel, per la qual cosa es va crear una forta polèmica al voltant del tema. De tal importància va ser el conflicte que fins i tot televisions austríaques, croates i suïsses van demanar opinions a altres esquiadors, com per exemple el famós rider Marco Tomba. Tot això va suposar la creació de dos bàndols en els que uns defensaven al austríac i altres l’acusaven d’una actitud poc esportiva.

Finalment la federació va donar-li la raó a Kostel, però Hirscher seguia ressentit amb l’esquiador austríac per la seva falta d’esperit esportiu. Tant la FIS com els corresponents patrocinadors de cadascú es trobaven en una situació molt incomoda, així que els dos esquiadors varen ser obligats a donar-se la mà públicament i enterrar d’una vegada per totes el cas del “Einfädler-Affäre”.

No obstant, a partir d’aquests successos, la seva vida es va començar a veure radicalment afectada per l’èxit i va tindre que adaptar-se al nou estil de vida que li esperava. En la seva autobiografia explica com la seva dona, que a llavors era la seva novia, va tindre que aprendre a conviure amb el món de la fama. La parella es van conèixer quan el corredor encara no era conegut, i d’un dia a l’altre al convertir-se en campió del món, la qual cosa va causar que la seva vida dones una volta de 180 graus, fins arribar al punt de que aficionats acusessin a la parella del esquiador amb preguntes sobre el conflicte anteriorment esmentat i demanant-li que els hi paguessin consumicions.

I per suposat, un dels altres esdeveniments en els quals el famós esquiador fa especial èmfasi és en la carrera de Madonna di Campiglio, en la qual un dron va caure a pocs centímetres d’ell en meitat de la competició durant l’eslàlom nocturn de la localitat italiana.

Si hagués anat més lent, tan sols una dècima de segon, probablement hauria estat ferit de gravetat, o potser fins i tot ara estaria mort. Crec que mai més en la meva vida necessitaré tants àngels de la guarda com aquell dia." – Michael Kostel

Temas relacionados:

ski

llibre

kostel

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Xtreme News
https://press.parentesys.com/30094/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/
Quantum computing SPanish Association in INformatics
https://press.parentesys.com/50503/
EL ATENEO
https://press.parentesys.com/30397/
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/