Un alpinista Holandès perd la vida a l'Himàlaia nepalès
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Un alpinista Holandès perd la vida a l'Himàlaia nepalès

Marc Ferreiroa Fius | 15 dic 2019


L’holandès acompanyat de tres alpinistes més es va quedar enrere prop de fer cim al Chukima Go, els tres companys, que si van aconseguir arribar al cim, lamenten la seva pèrdua.

Un holandès de 33 anys perd la vida intentant arribar al pic de Chukima Go després de decidir quedar-se enrere i esperar als seus companys d’expedició a que baixessin.  Els acompanyants, el seu cosí també d’origen holandès i dos amics d’origen danès van arribar a lo més alt del Chukima Go (6.258 metres d’altitud) situat a l’Himàlaia nepalès concretament a la Vall del Rolwaling.

Al començar a baixar i no trobar al seu company al lloc pactat, ni al lloc on s’allotjaven van decidir trucar als equips de rescat de la zona. Aquest van començar una recerca intensiva, arribada la nit, i amb ella el mal temps, es van veure obligats a parar el rescat i reprendre’l l’endemà.

Un dia desprès de la desaparició del alpinista holandès de 33 anys, un equip de rescat aeri va localitzar les seves coses en una zona rocosa de la muntanya. L’equip de rescat terrestre es va dirigir al lloc on es localitzaven les seves pertinències i van trobar el cos sense vida del alpinista rodejat de roca despresa.

El cap del Servei de Rescat nepalès està convençut que la mort es va produir per un despreniment de roques al intentar baixar per aquella zona.

 

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
PENSAMIENTO SOCIAL
https://press.parentesys.com/3562/
ECOVANGUARDIA
https://press.parentesys.com/3745/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
VIAJES POR EL MUNDO
https://press.parentesys.com/30098/