El alpinista Pau Del Fius de 75 anys puja a l'Annapurna, el seu desè vuit mil.
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

El alpinista Pau Del Fius de 75 anys puja a l'Annapurna, el seu desè vuit mil.

Marc Ferreiroa Fius | 15 dic 2019


El català Del Fius vol intentar convertir-se en la primera persona en pujar els 14  vuit mil ja en edat adulta.

Pau Del Fius fa cim a l’Annapurna de 8.091 metres d’altura situat al centre de la serralada de l’Himàlaia amb 76 anys. Amb 67 anys va començar el repte d’aconseguir els 14 vuit mil ja en edat adulta pujant a lo més alt del Broad Peak (8.049 per sobre del nivell del mar).

El veterà alpinista porta ascendits 10 vuit mil en nou anys, tot una gesta per l’alpinisme català, però afirma que es veu amb força per aconseguir fer cim als quatre vuit mil restants entre ells; l’Everest i el K2 les dues muntanyes més altes del món amb 8.848 i 8.611 metres d’altura respectivament.

Del Fius explica que ja ha coronat tant l’Everest com el K2 i se’ls deixarà pels últims ja que els dos restants no els ha pujat mai i diu que te la intenció d’acabar el repte amb l’Everest per així convertir-se també en la persona amb més edat en pujar-lo.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
El Hermes
https://press.parentesys.com/30401/
Noticias La Hontanilla
https://press.parentesys.com/19930/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/
EfeDiario
https://press.parentesys.com/46129/