Una nena de 15 anys es enganyada a través de les xarxes socials
A DIARI
A DIARI 
icono de búsqueda de contenidos

Una nena de 15 anys es enganyada a través de les xarxes socials

Mariona Royo Tacias | 16 dic 2019


Ahir per la tarda, una nena de 15 anys va ser rescatada per la Policia Nacional d’un possible segrest a Madrid per un home de 60 anys que portava enganyant a la nena durant tres mesos a través de les xarxes socials.

Ahir dia 15 de Desembre, aproximadament sobre les 19:00h de la tarda a Madrid, una nena es rescatada per la Policia Nacional davant d’un possible segrest per un home de 60 anys de nacionalitat britànica.

La nena portava tres mesos en contacte amb aquest home a través de les xarxes socials. L’home de 60 anys formava part de diverses plataformes i es posava amb contacte a traves de perfils falsos, per tal de no aixecar cap mena de sospita i guanyar-se la confiança d’aquesta nena dient que tenia 17 anys.

Les converses que van arribar a mantenir no eren pujades de to fins l’últim més, que l’home li demanava una sèrie de fotografies i vídeos. Mantenien contacte cada dia, fins ahir a la tarda que va tenir lloc el succés.

La nena va enganyar als seus pares dient que anava al centre amb les seves amigues. Poc després de que ella marxes de casa, la seva mare va entrar a la seva habitació per agafar l’ordinador, ja que el necessitava. Al desbloquejar la sessió es va trobar amb els missatges i va trucar de seguida a la seva filla. Com no li agafava el telèfon, la mare no s’ho va pensar dos cops i va donar l’avís a la Policia. La Policia Nacional es va dirigir al centre de Madrid, on van veure a la nena que encara es mantenia esperant a l’home. La Policia Nacional va esperar a que arribes l’home, per tal de poder-hi intervenir.

A hores d’ara, l’home es troba arrestat a la comissaria de Madrid i la nena es troba “nerviosa i amb molta por” apunta la mare.

En el món que vivim actualment i la quantitat de noticies desastroses que sorgeixen, aquesta nena ha tingut molta sort, ja que ha quedat tot amb un ensurt.

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
FORMACIÓN SOCIOCULTURAL III
https://press.parentesys.com/13775/
Ultima News
https://press.parentesys.com/27457/
Medios Impresos
https://press.parentesys.com/59463/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/
KAMAKLOGISTIC
https://press.parentesys.com/2392/