Les temporades FWQ i FJT ja són aquí
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Les temporades FWQ i FJT ja són aquí

Les dates i les parades de les temporades FWQ i FJT 2020 ja són oficials. Ja han sortit a la llum els esdeveniments de freeride programats amb les seves corresponents ubicacions arreu de tot el món. Aquest any els competidors disfrutaran de ubicacions com Islàndia, Amèrica del Nord, Japó, els inigualables Alps i fins i tot Andorra! Aquest any, la FWQ constarà de 80 esdeveniments amb més de 2500 riders que competiran per un gran premi final; un lloc a la FWT21.

Oriol Llauradó | 16 dic 2019


Riders d’arreu del món, la temporada FWQ & FJT 2020 ja està oficialment inaugurada!

Les dates i les parades de les temporades FWQ i FJT 2020 ja són oficials. Ja han sortit a la llum els esdeveniments de freeride programats amb les seves corresponents ubicacions arreu de tot el món. Aquest any els competidors disfrutaran de ubicacions com Islàndia, Amèrica del Nord, Japó, els inigualables Alps i fins i tot Andorra! Aquest any, la FWQ constarà de 80 esdeveniments amb més de 2500 riders que competiran per un gran premi final; un lloc a la FWT21. Els competidors de la FJT demostraran també les seves habilitats a les generacions més grans, ensenyant-los-hi  quin es el verdader futur del freeriding.

 

Freeride Tour Junior

El Freeride Junior World Championship (FJWC) Kappl de Dynastar (28 - 31 de gener), conegut pel nivell tan elevat dels seus competidors, tornarà a la mítica ubicació de competició; el Tirol Austríac.

El Freeride Junior Tour d’enguany també comptarà amb un nou esdeveniment de tres estrelles a Chatel, França (14-16 de febrer), i altres nous esdeveniments de base a Ordino Arcalís, Andorra (12-13 de febrer), organitzat per l’antiga llegenda de la FWT Maximme Häusl, i una nova competició Junior d’una estrella a Obergurgl-Hochgurgl, Àustria (4-7 d'abril).

 

Freeride World Qualifiers

Amb un total de tretze esdeveniments nous d’un mínim de quatre estrelles durant el 2020 determinaran qui participarà a la FWT21. Aquests esdeveniments tindran lloc principalment a Europa i Amèrica del Nord, on es celebraran 6 competicions per cada continent i un últim esdeveniment a l’hemisferi sud, en el que els competidors tindran que desplaçar-se fins a Nova Zelanda. En aquests esdeveniments, els competidors lluitaran per apoderar-se de la posició dels 3 millors esquiadors masculins de cada regió, la millor esquiadora per cada regió, i el millor “snowboarder” tant de categoria masculina com femenina per cada regió.

 

El Jasna Adrenalin de quatre estrelles, tornarà de nou del 12 al 15 de març a Eslovàquia i el nou esdeveniment tant reclamat per els espectadors, La Rosière, França, tindrà lloc del 10 al 13 de gener del 2020, unes dates perfectes per a que els fans del món del esquí comencin l’any com cal.

 

Està programada l’aparició d’un nou esdeveniment de 3 estrelles a Bansko, Bulgària, del 20 al 22 de març i un altre nou esdeveniment organitzat de dos estrelles per el mateix Léo Taillefer  a la seva localitat de Val d’Isère (14-16 d’abril). A demés s’han sumat a la llista molts altres esdeveniments d’entre una i dos estrelles per als “riders” més amateurs que iniciïn el seu viatge en la FWQ, com per exemple el Ride & Style a Alemanya (22 – 28 de febrer), el Freeride Nendaz (8 – 20 de març) i un que s’inclourà durant la Freeride Open Face Facs Gurgl, del 4 al 7 d’abril.

 

Com a noticia a destacar, la incorporació de Grècia per primer cop als esdeveniments de Freeride tindrà lloc als Parnassos, del 13 al 15 de març, amb una competició de dos estrelles en la que recomanem explícitament la assistència de qualsevol “rider” apassionat a uns bons circuits de freeride. Definitivament es una competició que ningú es pot perdre!

 

I per últim lloc deixem els esdeveniments més importants, les esperades grans finals. Les ubicacions seleccionades per a les finals de més de quatre estrelles tindran lloc a Obergurgl – Hochgurgl, Àustria i Kirkwood, California, a principis del mes d’abril.

 

Així que si ets un fan del món del freeride i vols demostrar al món quin es el teu potencial de veritat, les inscripcions a les classificatòries mundials de la FWQ s’acaben de ficar disponibles per a tothom, només cal visitar la seva pàgina web i inscriure’s per trobar la vostra competició més propera.

Temas relacionados:

ski

snowboard

freeride

fwq

fjt

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/
Conócete a tí mismo
https://press.parentesys.com/802/
FORMACIÓN SOCIOCULTURAL III
https://press.parentesys.com/13775/
ECOVANGUARDIA
https://press.parentesys.com/3745/
Aquatic World
https://press.parentesys.com/3402/