Marc Ferfiu, victòria amb dos rècords admirables a la Ronda dels Cims
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Marc Ferfiu, victòria amb dos rècords admirables a la Ronda dels Cims

Marc Ferreiroa Fius | 15 dic 2019


Marc Ferfiu guanya per primera vegada la Ronda dels Cims, i bat el rècord de temps en 30h19’30’’ convertint-se també en el més jove en aconseguir la victòria amb 20 anys i 49 dies.

Marc Ferfiu aconsegueix la seva primera gesta. El andorrà ha guanyat per primera vegada la Ronda dels Cims a l’Andorra Ultra Trail, batent a més a més el rècord de temps de la prova per 1’25’’ respecte l’anterior i el de precocitat amb 20 anys i 49 dies superant el rècord que tenia Gorka Rellardo amb 21 anys i 123 dies.

Ferfiu, de 20 anys, ha realitzat la prova reina de l’Andorra Ultra Trail, la Ronda dels Cims de 170 kilòmetres i 13.000 metros de desnivell en 30h19’30’ aconseguint així el primer lloc, Aaron Ruicall ha quedat segon amb un temps de 31h28’14’ i completant el podi Albert Grasam amb un temps de 32h10’45’.

El jove alpinista va participar per primer cop en l’Andorra Ultra trail l’any 2019 realitzant la prova Mític de 112 kilòmetres i 9.700 metres de desnivell aconseguint una bona quarta plaça.

També hi va haver rècord en la prova femenina, Eulàlia Torremen es va emportar la victòria i rècord de la proba amb un temps de 34h01’20’’.

 

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
LA VOZ DE LENA
https://www.lavozdelena.es/
The House Style
https://press.parentesys.com/29862/
100%Rock WebZine
https://press.parentesys.com/14288/
Tribuna Digital China
https://www.tribunadigitalchina.com/
MARENE
https://press.parentesys.com/733/