Tercera víctima mortal per allau a Andorra
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Tercera víctima mortal per allau a Andorra

Mor una dona de 27 anys, treballadora de l'equip del FWT, a Andorra aquest passat dissabte a causa de les lesions sofertes al quedar atrapada per una allau que s'ha produït a la zona de l'Abarsetar, al sector d'Ordino Arcalís, GrandValira.

Oriol Llauradó | 16 dic 2019


Una dona de 27 anys ha mort a Andorra aquest passat dissabte a causa de les lesions sofertes al quedar atrapada per una allau que s'ha produït a la zona de l'Abarsetar, al sector d'Ordino Arcalís, GrandValira. La dona, que treballava per l’organització del Freeride World Tour, la competició més important a nivell mundial de “freeski” i snowboard fora de pista, estava realitzant un anàlisis del terreny per a un futura competició que tindria lloc en aquella ubicació quan de sobte es va veure atrapada per una allau de la qual no va poder escapar. La esquiadora anava acompanyada d’un altre treballador del FWT, el qual va aconseguir escapar a temps de l’abast de l’allau i que va avisar d’immediat als equips de rescat de l’estació per a que acudissin amb ajuda humanitària. No obstant, quan la dona va poder ser rescatada per els equips d’emergència es trobava en parada cardíaca i els sanitaris no van poder reanimar-la.

 

Es tracta de la tercera víctima mortal per un allau en els dos últims anys de l’estació d’Ordino Arcalís. Les dos passades víctimes, una parella d’esquiadors de 29 anys, van quedar atrapats per una immensa allau la passada temporada de la qual cap dels dos va tindre temps de reaccionar a temps. L’home va morir per parada cardíaca al mateix lloc de l’accident, mentre que la dona va poder ser rescatada de l’allau per els equips de rescat. Malauradament, degut a una greu contusió cerebral causada per l’impacte contra un roca al ser arrossegada per l’allau, va causar la seva mort a pocs minuts de ser ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, Escaldes - Engordany.

Temas relacionados:

ski

allau

mort

dona

fwt

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
MARENE
https://press.parentesys.com/733/
parentesys
https://www.parentesys.es/
Las revoluciones de la edad moderna
https://press.parentesys.com/45286/
Quantum computing SPanish Association in INformatics
https://press.parentesys.com/50503/
CANCA DIGITAL RD
https://press.parentesys.com/30831/