Victoria d'Alejandro Valcarcel al Open de surf disputat a la Barceloneta.
Xtreme News
Xtreme News 
icono de búsqueda de contenidos

Victoria d'Alejandro Valcarcel al Open de surf disputat a la Barceloneta.

El surfista uruguayà Alejandro Valcarcel guanya l'Open de Surf amateur disputat a la Barceloneta.

Pol Fonseca | 16 dic 2019


 

El passat divendres 29 d’Octubre es va disputar el segon Open de surf del 2019 a la platja de la Barceloneta. 

 

Desde les 9 del matí fins les 6 de la tarda es van congregar a la platja de la capital Catalana surfistes de totes les parts de Catalunya per veure als millors surfistes competir a la mítica platja de Barcelona

 

Aquesta prova la van disputar un total de 24 participants tan surfistes locals de la Barceloneta com persones de moltes nacionalitats. Alguns del competidores eren de Barcelona, Valencia, País Basc, Chile, Uruguay, Italia..  

 

Les primeres mànigues classificatòries no van ser molt disputades donat que els surfistes amb més nivell no varen donar treva als menys experimentats.

L’alejando va eliminar a 4 participants abans d’arribar a la final.

Cal destacar les bones actuacions del surfistes Alex Escartín i Francesco Palattella que tot i no arribar a la final van donar un bon espectacle amb un surfing digne d’admirar.

 

L'última màniga de la prova es va disputar a les 4 de la tarda quan les condicions eren idònies per a dur a terme una competició.

L’estat del mar era d’onades de metre i mig de tamany, un període d’onze segons entre onda i onada i un lleuger vent de terra que encara donava més bona forma a les condicions.

 

La final la van disputar Alejandro Valcárcel i el surfista local de la Barceloneta Marc Aureli Mateu. Després de que sonés la botzina que dona l’inici de la màniga els dos surfistes varen començar a remar amb força per arribar primers al punt on trencaven les onades i guanyar la preferencia al rival. 

 

La màniga va estar molt disputada desde l’inici fins al final. Els dos surfistes que van donar el millor d’ells mateixos per endur-se la victoria. Finalment Alejandro Valcarcel es va imposar a Marc Aureli duent a terme un surf de línies amples i molt netes finalitzant totes les maniobres amb claredat. En canvi l’altre surfista va optar per realitzar maniobres més radicals amb més dificultat que varen fer que fallés alguns tancaments d’onades i no puntues tan alt com l’altre competidor.

Temas relacionados:

Opiniones de este contenido

Esta web se reserva el derecho de suprimir, por cualquier razón y sin previo aviso, cualquier contenido generado en los espacios de participación en caso de que los mensajes incluyan insultos, mensajes racistas, sexistas... Tampoco se permitirán los ataques personales ni los comentarios que insistan en boicotear la labor informativa de la web, ni todos aquellos mensajes no relacionados con la noticia que se esté comentando. De no respetarse estas mínimas normas de participación este medio se verá obligado a prescindir de este foro, lamentándolo sinceramente por todos cuantos intervienen y hacen en todo momento un uso absolutamente cívico y respetuoso de la libertad de expresión.




 No hay opiniones. Sé el primero en escribir.


Escribe tu comentario
* Datos requeridos
Título *
Contenido *
Tu nombre *
Tu email *
Tu sitio web
 
Te recomendamos...
Congéneres
https://press.parentesys.com/43561/
Noticias del Futbol
https://press.parentesys.com/44750/
Las revoluciones de la edad moderna
https://press.parentesys.com/45286/
La Carteta
https://press.parentesys.com/738/
ColMexTul News
https://press.parentesys.com/45387/